Наличен на склад
Код
80052370

Lenovo ThinkStation P520c Intel Xeon 6-Core W 2133 3600MHz 16GB DDR4 256GB M.2 NVMe SSD DVD Mini Tower

2 488,00 лв.

Днес Ви представяме нашия чисто нов суперкомпютър. Настолна графична работна станция, притежаваща екстремна мощност и проектирана за професионална работа със софтуер за графична обработка.

Харaктеристики
МаркаLenovo
МоделThinkStation P520c
СъстояниеЧисто нов продукт
СтатусN/A
ПроцесорIntel Xeon 6-Core W
Процесор честота2133 3600MHz 8.25MB
Памет обем16 GB
Памет типDDR4 Registered    
HDD обем256 GB
HDD стандартM.2 NVMe SSD
Оптично устройствоDVD
Видео картаNVIDIA Quadro P4000 8GB GDDR5
Доп. инфо4x DisplayPort, USB 3.1
Кутия видMini Tower
Операционна системаинсталиран Windows 10 Pro лиценз
Гаранция36 месеца

Здравейте, приятели! Днес Ви представяме нашия чисто нов суперкомпютър. Настолна графична работна станция, притежаваща екстремна мощност и проектирана за професионална работа със софтуер за графична обработка.

Потопете се в невиждана мощност с процесора Intel Xeon, който притежава налични 6 физически и 12 виртуални ядра, готови да „смачкат“ всяка тежка задача, която му поставите. Високопроизводителната машина е достатъчно мощна, за да се насладите на всичко – от революционни дизайни и зашеметяващи специални ефекти до изключително сложни симулации.

Ефективността на машините с Intel Xeon процесори е доказала се във времето и е пословична при тежко натоварване и обработка на данни, а в комбинация с професионалната видео карта NVIDIA Quadro системата е с наистина голяма производителност. Видео картата е модел P4000 и разполага с 8 GB собствена видео памет от стандарта GDDR5 с 4 броя видео изходи DisplayPort. Бързината на работа е светкавична и благодарение на високоскоростния M.2 SSD диск с интерфейс NVMe, който постига завидни скорости на четене от над 2500 MB/s. Дънната платка разполага с два слота M.2 NVMe, от които един в момента е свободен и позволява да монтирате втори NVMe SSD диск за по-голямо място за съхранение на данните Ви. Както всеки ThinkStation, така и този е преминал строги тестове при екстремни условия, за да е максимално надежден и да можете да разчитате на него. Машината притежава сертификат за независим доставчик на софтуер от всички основни доставчици, като Autodesk, Bentley, Siemens и други.

Оперативната памет позволява максимално да се увеличи до умопомрачаващото количество от 256 GB чрез наличните 4 слота за памет на дънната платка. За сигурност на данните Ви разполагате с поддръжка на RAID 0, 1, 5 и 10. Можете да монтирате до 4 броя хард дискове 3,5 инча с капацитет до 4 TB. Захранващият блок е с висока ефективност от 92% и мощност 500 W, което допринася да сте ЕКО и сметката Ви за електричество да е по-ниска. Създаден за професионална работа, за сериозно натоварване и за спестяване на ценно време. Готов за работа с предварително инсталиран лиценз за Windows 10 Pro. А за Ваша сигурност имате гаранция от 36 месеца директно към производителя Lenovo!