За нас

„КОНСТАНТ.БГ“ ЕООД е създадена през 1996 г. в гр. Варна. Основната ни дейност е търговия и сервиз на компютърна техника. В магазина ни предлагаме маркова употребявана и нова техника, внос от Европа, с марки HP, Dell, Lenovo, Fujitsu и други. Стоките ни преминават през строги процеси на обновяване като тестване, почистване, надграждане и инсталиране с легален софтуер. „Konstant.bg“ е партньор на Microsoft и предлага на своите клиенти обновени преносими компютри и компютърни системи с предварително инсталиран Windows.

0
артикулa
0
години на пазара
100
доволни клиента

Бърза доставка

Ние работим с всички куриерски фирми, затова имате свобода в избора си на фирмата, която да достави Вашата поръчка. Ако направите поръчката си преди 16:00 часа в работен ден, стоката ще Ви бъде изпратена още на същия ден. Поръчките, направени след 16:00 или в почивен ден, ще Ви бъдат изпратени на следващия работен ден.

Най-високо качество на продуктите

„Konstant.bg“ работи единствено с маркова компютърна техника от лидерите в бранша HP, Dell, Lenovo, Fujitsu и т.н. Фирмата ни има строго регламентиран процес по обновяване на продуктите, като се стремим да поддържаме висок стандарт на качеството им. Нашата основна цел винаги е била да доставяме качество без аналог!

Microsoft Authorized Refurbisher

„Konstant.bg“ е оторизирана от Microsoft® да предлага обновени компютърни системи с предварително инсталиран софтуер на Microsoft®. Така гарантираме още по-високо качество на предлаганите компютърни системи с възможността за предварително инсталиране на операционна система, всички необходими драйвери, антивирусен софтуер, офис пакет.

Отзиви

Chris Childress (Управител на българска компания) I have used Constant for a number of years, they have always provided good selection, very knowledgeable, great prices and value.
Светлин Стойчев От 10 години съм системен администратор на хотели, казина, барове. Разчитам на Констант, защото винаги имат какво да предложат, за да си свърша работата професионално. Свикнал съм на специално внимание и обслужване на високо ниво. Ползвам преференции, които ми пестят време и пари.
Даниела Николова Професионално и любезно обслужване, както и едни от най-конкурентните цени на пазара. Препоръчвам ги на всеки, който има нужда от компютърна техника. Продължавайте в същия дух! :)
Кичка Бакалова Най-добрата компютърна фирма във Варна. Супер сте. Благодаря и занапред ще използвам услугите ви и ще ви препоръчвам.
Андрей Маджов Чудесен екип. Винаги намира решение и имат добри предложения.