Кабели и преходници

Изглед Мрежа Списък

9 артикула

per page
Desc
 1. Различни марки VGA to VGA Cable 1.8m
  ОБНОВЕН ПРОДУКТ ВТОРА УПОТРЕБА
 2. Различни марки VGA to VGA Cable 3m
  ОБНОВЕН ПРОДУКТ ВТОРА УПОТРЕБА
 3. Различни марки VGA to VGA Cable 5m
  ОБНОВЕН ПРОДУКТ ВТОРА УПОТРЕБА
 4. Различни марки CABLE MONITOR DVI to DVI 1.8m
  ОБНОВЕН ПРОДУКТ ВТОРА УПОТРЕБА
 5. Различни марки POWER CABLE 220V за лаптоп 3 pin
  ОБНОВЕН ПРОДУКТ ВТОРА УПОТРЕБА
 6. Dell SATA Power Connector Splitter Cable
  ОБНОВЕН ПРОДУКТ ВТОРА УПОТРЕБА
 7. HP DMS-59 to 2xDVI-I Cable Adapter
  ЧИСТО НОВ ПРОДУКТ
 8. Dell DisplayPort to Single-Link DVI-D Cable Adapter
  ОБНОВЕН ПРОДУКТ ВТОРА УПОТРЕБА
 9. Cisco IEC C13 to Euro plug Power Cable
  ЧИСТО НОВ ПРОДУКТ
Изглед Мрежа Списък

9 артикула

per page
Desc