Наличен на склад
Код
80082765

Philips 241B6QPYEB 24" 1920x1080 Full HD IPS

Special Price 188,00 лв. Regular Price 228,00 лв.

Харaктеристики
МаркаPhilips
Модел241B6QPYEB
СъстояниеОбновен продукт втора употреба
СтатусA клас
Екран размер24" 
Яркост250 cd/m2
Контраст1000:1
Резолюция1920x1080 Full HD 16:9
ЦвятBlack
ТСОTCO 6.0
TFT екстриStereo Speakers + USB Hub
Доп.инфоDisplayPort    
Вход 1VGA
Вход 2DVI
Гаранция6 месеца

Работата на монитор с малък размер екран почти винаги създава неудобство. Не се ограничавайте, насладете се на голям дисплей с невероятна картина и висока енергийна ефективност. Представяме Ви бизнес монитор от Philips – модел 241B6QPYEB. Мониторът разполага със специален PowerSensor, който предава и приема безвредни инфрачервени сигнали, за да определи дали има потребител, ако няма – автоматично понижава яркостта с цел намаляване на разходите за електроенергия до 80%, което от друга страна удължава живота на монитора. 

Огромно преимущество на този монитор е матрицата с AH-IPS технология и резолюция от 1920х1080 пиксела. Този тип матрица се характеризира с превъзходно възпроизвеждане на цветовете, по-малко време за реакция 5 ms и ниско потребление на енергия.

За разлика от стандартните масови TN матрици, тук имаме и широк ъгъл на видимост от 178 градуса. Благодарение на технологията Flicker-Free очите Ви ще се изморяват по-малко, защото Philips прилага ново решение, за да регулира яркостта и да намали премигването до минимум.   

Philips са използвали светодиодна LED подсветка, за да осигурят равномерност на картината по цялата площ на матрицата. Това допринася и за грижата за природата със съвсем ниската консумация на електроенергия – само 17 вата при стандартна работа и 14 вата с включен ЕКО режим. Стойката е многофункционална и позволява настройка във всички посоки. Наличните видео входове: аналогов VGA и цифровите DVI и DisplayPort, позволяват безпроблемно свързване с всеки един компютър. Допълнително има екстрата USB хъб, която позволява свързване на 4 броя USB устройства директно към монитора за Ваше удобство. Освен всички останали екстри, имаме и вградени стерео високоговорители 2 броя с мощност 2W, които да използвате вместо да добавяте допълнителни и да Ви заемат място на бюрото. 

В заключение можем да кажем, че този монитор е идеален избор за всекидневна многочасова работа пред екрана, без да изморява очите, подходящ е за офис работа, за архитекти, проектанти, предпечатна обработка и за всеки, който държи на висококачествена картина и своето здраве.