Наличен на склад
Код
80082765

Philips 241B6QPYEB 24" 1920x1080 Full HD IPS

Special Price 218,00 лв. Regular Price 248,00 лв.

Промоцията е валидна от 11.01.2021 г. до 16.01.2021 г. или до изчерпване на количествата.

Харaктеристики
МаркаPhilips
Модел241B6QPYEB
СъстояниеОбновен продукт втора употреба
СтатусA клас
Екран размер24" 
Яркост250 cd/m2
Контраст1000:1
Резолюция1920x1080 Full HD 16:9
ЦвятBlack
ТСОTCO 6.0
TFT екстриStereo Speakers + USB Hub
Доп.инфоDisplayPort    
Вход 1VGA
Вход 2DVI
Гаранция6 месеца

Работата на монитор с малък размер екран почти винаги създава неудобство. Не се ограничавайте, насладете се на голям дисплей с невероятна картина и висока енергийна ефективност. Представяме Ви бизнес монитор от Philips – модел 241B6QPYEB. Мониторът разполага със специален PowerSensor, който предава и приема безвредни инфрачервени сигнали, за да определи дали има потребител, ако няма – автоматично понижава яркостта с цел намаляване на разходите за електроенергия до 80%, което от друга страна удължава живота на монитора. 

Огромно преимущество на този монитор е матрицата с AH-IPS технология и резолюция от 1920х1080 пиксела. Този тип матрица се характеризира с превъзходно възпроизвеждане на цветовете, по-малко време за реакция 5 ms и ниско потребление на енергия.

За разлика от стандартните масови TN матрици, тук имаме и широк ъгъл на видимост от 178 градуса. Благодарение на технологията Flicker-Free очите Ви ще се изморяват по-малко, защото Philips прилага ново решение, за да регулира яркостта и да намали премигването до минимум.   

Philips са използвали светодиодна LED подсветка, за да осигурят равномерност на картината по цялата площ на матрицата. Това допринася и за грижата за природата със съвсем ниската консумация на електроенергия – само 17 вата при стандартна работа и 14 вата с включен ЕКО режим. Стойката е многофункционална и позволява настройка във всички посоки. Наличните видео входове: аналогов VGA и цифровите DVI и DisplayPort, позволяват безпроблемно свързване с всеки един компютър. Допълнително има екстрата USB хъб, която позволява свързване на 4 броя USB устройства директно към монитора за Ваше удобство. Освен всички останали екстри, имаме и вградени стерео високоговорители 2 броя с мощност 2W, които да използвате вместо да добавяте допълнителни и да Ви заемат място на бюрото. 

В заключение можем да кажем, че този монитор е идеален избор за всекидневна многочасова работа пред екрана, без да изморява очите, подходящ е за офис работа, за архитекти, проектанти, предпечатна обработка и за всеки, който държи на висококачествена картина и своето здраве.