Наличен на склад
Код
80078358

LG 24MB37PY-B 24" 1920x1080 Full HD IPS

298,00 лв.

IPS мониторът на LG предоставя изумително качество на изображението, гарантира перфектно чисти изображения и брилянтни цветове на дисплея от всеки ъгъл. Преди да се предадат на потребителите, мониторите се подлагат на тест за калибриране на цветовете, така LG IPS мониторите чрез точното възпроизвеждане на цветовете подобряват визуалното ви изживяване. 

Reader Mode - Режим четене 

С намаляването на вредната синя светлина на LED подсветката, функцията Reader Mode (Режим четене) осигурява оптимални условия за четене. Можете удобно да четете на монитора толкова дълго, колкото искате. 

Харaктеристики
МаркаLG
Модел24MB37PY-B
СъстояниеЧисто нов продукт
СтатусN/A
Екран размер24" 
Яркост250 cd/m2
Контраст1000:1
Резолюция1920x1080 Full HD 16:9
ЦвятBlack
ТСОTCO 6.0
TFT екстриUSB Hub
Доп.инфоDisplayPort    
Вход 1VGA
Вход 2DVI
Гаранция36 месеца

Страхотен чисто нов монитор с доста атрактивна цена!

Голям монитор с диагонал 24 инча. Резолюция 1920x1080 Full HD за детайлна картина. Най-висок клас AH-IPS матрица за жива картина и реални цветове.

Мониторът притежава един от последните IT сертификати – TCO 6.0.

Има фабрична калибрация на цветовете за пълноценно предаване на изображението. Като допълнение има широк ъгъл на видимост – 178 градуса.

За да се чувствате комфортно пред монитора, стойката му позволява регулиране по височина и наклон, а също и настройка тип „портрет“.

За да се грижи за Вашето здраве и да предпазва зрението и очите Ви, мониторът разполага с екстрата Flicker Safe, чиято функция е да намалява трептенията почти до нула, за да можете да работите пред него дълги часове на ден без умора.

Монитор, предназначен за взискателни потребители, които се грижат за здравето си, държат на високото качество и не правят компромис с изображението на картината. За Вашето спокойствие и сигурност гаранцията е 36 месеца към производителя LG.