Наличен на склад
Код
80083765

Lenovo ThinkCentre M93p Intel Core i5 4570T 2900MHz 4GB DDR3L 128GB SSD Tiny Desktop

318,00 лв.

Харaктеристики
МаркаLenovo
МоделThinkCentre M93p    
СъстояниеОбновен продукт втора употреба
СтатусA клас
ПроцесорIntel Core i5
Процесор честота4570T 2900MHz 4MB
Памет обем4 GB
Памет типSo-Dimm DDR3L
HDD обем128 GB
HDD стандартSSD
Оптично устройствоNO OD    
Видео картаIntel HD Graphics 4600
Доп. инфоDisplayPort, USB 3.0, Wi-Fi
Кутия видTiny Desktop
Операционна системабез операционна система
Гаранция6 месеца

Той е толкова малък, че не е необходимо да търсите специално отредено за него място. Перфектен мощен и бърз компютър, надежден и качествен, побиращ се в едната Ви длан.

Производителят е вградил мощен процесор с ниско енергопотребление: Intel Core i5 от четвърто поколение с две физически и четири логически ядра, който перфектно се справя с поставените му от Вас офис задачи. Има два слота за RAM памет, в момента наличният капацитет е 4 GB, но при необходимост може да бъде увеличен до 16 GB.

Този миниатюрен десктоп компютър разполага с най-използваните и необходими интерфейси. За връзка с монитор имате аналогов VGA видео изход и цифров DisplayPort видео изход. За бърз трансфер на информация имате няколко високоскоростни USB 3.0 порта, а един от тях позволява зареждане на смартфон или друга джаджа при изключен компютър. Не мислете как и откъде да прекарате кабела за Интернет, защото машината има вграден приемател Wi-Fi за безжичен достъп до Интернет. Супер бързият SSD диск прави работата на машината изключително пъргава.

Въпреки скромните си размери и тегло от едва 1,32 кг, този компютър има едни от най-добрите инструменти за сигурност, които съществуват в индустрията. Един от тях е възможност за изключване на USB портове, за да се предотврати кражба на данни. Защитете бизнеса си на максимум! Уникален компютър, подходящ за пълноценна работа в бизнес среда.