Наличен на склад
Код
80078328

Lenovo IdeaCentre 720-18ASU AMD Ryzen 5 1400 3200MHz 8GB DDR4 2TB SATA Slim DVD-RW Mini Tower

1 068,00 лв.

Наслади се на плавен гейминг и при най-новите игри благодарение на мощния AMD Ryzen 5 процесор с цели ОСЕМ логически ядра. Компютърът е с елегантен дизайн, стилна кутия и съвременни характеристики. Ще се впише перфектно в любимото ти кътче за игра вкъщи.

За пълното Ви удоволствие и удобство в комплекта са включени и безжична клавиатура и мишка в стила на компютъра. Компютърът има безжична мрежова карта за достъп до Интернет и Bluetooth за връзка с периферни устройства.

Харaктеристики
МаркаLenovo
МоделIdeaCentre 720-18ASU
СъстояниеЗаводски рециклиран продукт (Factory Refurbished)
СтатусLenovo ReFresh
ПроцесорAMD Ryzen 5
Процесор честота1400 3200MHz 8MB
Памет обем8 GB
Памет типDDR4
HDD обем2 TB
HDD стандартSATA
Оптично устройствоSlim DVD-RW    
Видео картаAMD Radeon RX 550 2 GB GDDR5
Доп. инфоUSB 3.0, Wi-Fi, Keyboard+Mouse Wireless, Bluetooth
Кутия видMini Tower
Операционна системаинсталиран Windows 10 Home лиценз
Гаранция12 месеца

Наслади се на плавен гейминг и при най-новите игри благодарение на мощния AMD Ryzen 5 процесор с цели ОСЕМ логически ядра.

За спокойна игра имаш на разположение задължителните за игрите 8 GB оперативна памет. А за да разнообразяваш и да не се ограничаваш, имаш цели 2 TB дисково пространство за съхранение на любимите ти игри. 

За добрия гейминг основно значение има видео картата, която обработва и визуализира детайлите при игрите. Машината е окомплектована с мощна видео карта AMD Radeon RX 550 с бърза GDDR5 памет, която се справя без проблеми с голяма част от любимите ти игри. Дори можеш да свържеш този гейм звяр и към телевизора си чрез HDMI порт за по-голямо и пълноценно изживяване, докато играеш.

Компютърът е с елегантен дизайн, стилна кутия и съвременни характеристики.

Ще се впише перфектно в любимото ти кътче за игра вкъщи.

За пълното Ви удоволствие и удобство в комплекта са включени и безжична клавиатура и мишка в стила на компютъра. Компютърът има безжична мрежова карта за достъп до Интернет и Bluetooth за връзка с периферни устройства.

Готов за използване веднага, с лицензиран Windows 10 Home и гаранция директно към производителя.