Наличен на склад
Код
80073545

HP Z23i 23" 1920x1080 Full HD IPS

198,00 лв.

Професионалната серия Z на марката HP е специално проектиран за професионалисти и взискателни потребители. Възпроизвежда реални цветове, благодарение на висококачествената си AH-IPS матрица, а също така предоставя и широки ъгли на видимост от 178 градуса. Голямо разнообразие от видео входове: цифровите DisplayPort и DVI, както и аналогов VGA. Предназначен за дълга работа пред монитора, за предпечат, за графична обработка, покриващ 95% от sRGB стандарта. Отличен избор за графични дизайнери.

Харaктеристики
МаркаHP
МоделZ23i
СъстояниеОбновен продукт втора употреба
СтатусA клас
Екран размер23"
Яркост250 cd/m2
Контраст1000:1
Резолюция1920x1080 Full HD 16:9
ЦвятBlack
ТСОTCO 6.0
TFT екстриUSB Hub
Доп.инфоDisplayPort    
Вход 1VGA
Вход 2DVI
Гаранция6 месеца

Професионалисти като Вас е редно да използват професионална техника. Мониторът е тази част от компютъра, в която сме вперили поглед през целия работен ден. Затова е от изключителна важност той да бъде най-доброто решение.

Професионалната серия Z на марката HP е специално проектирана за професионалисти и взискателни потребители. Възпроизвежда реални цветове благодарение на висококачествената си AH-IPS матрица, а също така предоставя и широки ъгли на видимост от 178 градуса.

С резолюцията от 1920x1080 Full HD ще се насладите на детайлна картина. Мониторът притежава един от последните IT сертификати - TCO 6.0, и също така ни впечатлява с ниската си консумацията на електроенергия - при стандартна работа само 28 вата. Покритието на матрицата е матово - против отблясъци на светлина, за да не ни пречи при работа.

Мултифункционалната стойка позволява настройка по хоризонтала и вертикала, така че да Ви е възможно най-комфортна работата пред монитора. Монитор, създаден, за да работите удобно на него. Голямо разнообразие от видео входове: цифровите DisplayPort и DVI, както и аналогов VGA. Предназначен за дълга работа пред монитора, за предпечат, за графична обработка, покриващ 95% от sRGB стандарта. Отличен избор за графични дизайнери.