Не е наличен на склад
Код
80088403

HP EliteDesk 800 G1 USDT Intel Core i5 4690S 3200MHz 4GB DDR3 500GB SATA Slim DVD-RW Ultra Slim Desktop

Special Price 288,00 лв. Regular Price 318,00 лв.

Бизнес компютър с компактни размери от новата обновена продуктова линия на HP. Той се отличава с нов дизайн, доста по-стилен, който ще допринесе за положителната визия на Вашия офис.

Харaктеристики
МаркаHP
МоделEliteDesk 800 G1 USDT
СъстояниеОбновен продукт втора употреба
СтатусA клас
ПроцесорIntel Core i5
Процесор честота4690S 3200MHz 6MB
Памет обем4 GB
Памет типSo-Dimm DDR3    
HDD обем500 GB
HDD стандартSATA
Оптично устройствоSlim DVD-RW    
Видео картаIntel HD Graphics 4600
Доп. инфоUSB 3.0, 2x DisplayPort, Wi-Fi, Компютърът работи с външен захранващ адаптер
Кутия видUltra Slim Desktop    
Операционна системабез операционна система
Гаранция6 месеца

Бизнес компютър с компактни размери от новата обновена продуктова линия на HP. Той се отличава с нов дизайн, доста по-стилен, който ще допринесе за положителната визия на Вашия офис.

НР са използвали ЧЕТИРИЯДРЕН процесор с понижена тактова честота от 3200 MHz с цел по-малко топлоотдаване и по-добро охлаждане. При Turbo Speed максималната тактова честота на процесора достига до 3900 MHz.

Кутията на компютъра е с форм фактор Ultra Slim Desktop и това е наложило производителят да избере реализация на оперативната памет от типа So-Dimm, характерен за преносимите компютри. Имате на разположение 4 GB DDR3 оперативна памет, която при нужда може да се разшири до 16 GB. Мястото за съхранение на Вашите данни е с капацитет 500 GB.

Екстрата, която предлага този компютър, е наличието на вграден модул за безжична мрежа, чрез който можете да се свържете към Интернет без наличието на кабел до компютъра. А чрез двата цифрови видео изхода DisplayPort можете да свържете втори монитор, телевизор или проектор и да се потопите в удоволствието от работа с мултимониторинг. В момента компютърът е със знак „Намалена цена“, която е доста изгодна и ако до момента цената Ви е спирала, сега нямате оправдание, за да не си го купите.