Наличен на склад
Код
80087551

HP EliteDesk 800 G1 SFF Intel Core i5 4570 3200MHz 4GB DDR3 128GB SSD Slim DVD-RW Slim Desktop

Special Price 188,00 лв. Regular Price 218,00 лв.

Промоцията е валидна от 17.11.2022 г. до 30.11.2022 г. или до изчерпване на количествата.

Надежден компютър от новата продуктова линия на марката НР. Отличаващ се с красив и стилен дизайн, той ще се впише страхотно във Вашата офис атмосфера и ще покаже изискания Ви стил. Мощен процесор на Intel от 4-то поколение с ЧЕТИРИ ядра. Високоскоростен SSD диск за екстремна бързина.

Харaктеристики
МаркаHP
МоделEliteDesk 800 G1 SFF    
СъстояниеОбновен продукт втора употреба
СтатусA клас
ПроцесорIntel Core i5
Процесор честота4570 3200MHz 6MB
Памет обем4 GB
Памет типDDR3
HDD обем128 GB
HDD стандартSSD
Оптично устройствоSlim DVD-RW    
Видео картаIntel HD Graphics 4600
Доп. инфо2х DisplayPort, USB 3.0
Кутия видSlim Desktop    
Операционна системабез операционна система
Гаранция6 месеца

Представяме Ви надежден компютър от новата продуктова линия на марката НР – а именно бизнес серията EliteDesk 800 G1. Отличаващ се с красив и стилен дизайн, той ще се впише страхотно във Вашата офис атмосфера и ще покаже изискания Ви стил.

Всеки има нужда от бързо изпълнение на задачите и изгубеното време да е сведено до минимум. За това ще Ви съдейства мощният процесор на Intel от 4-то поколение с ЧЕТИРИ ядра и работна честота 3200 MHz, който в Turbo режим достига до 3600 MHz.

Работата Ви налага да имате множество отворени програми едновременно, нали? Не се притеснявайте за това, защото оперативната памет на този компютър може да се увеличи до 32 GB. Зареждането на операционната система и на приложения софтуер става изключително бързо благодарение на високоскоростния SSD диск. Охлаждането на компютъра е високоефективно, нивото на шум е сведено до минимум, за да не Ви пречи при работа в офиса. Имате възможност да добавите допълнително устройство за съхранение на данни – твърд диск с голям капацитет.

Компютърът предоставя възможност за работа с до три монитора едновременно, което много улеснява работата в офиса, особено при сравняване на данни от екселски таблици. За максимално бърз Интернет разполагате с мрежова карта с Gigabit връзка, високоскоростни USB 3.0 порта на предния и на задния панел на кутията за бързо прехвърляне на данни, както и жакове за слушалки и микрофон.

Възползвайте се още сега от това страхотно предложение, преди някой друг да Ви изпревари.

Бъди победител в своя бизнес!