XPS 13 инчов 10-то поколение 4K лаптоп

Елегантност в различни цветове


Преоткрийте изтънчеността с новите ни цветове: ледено арктическо бяло от фино стъклено влакно или платинено сребърно с интериор от черни въглеродни влакна.

 

Иновацията е поразителна


Прогресивна технология: XPS 13 е отличен с награда за иновации CES® 2019 в категорията Компютърен хардуер и компоненти.

 

 

 

Ненадминато изображение


По-малка рамка, повече пиксели: подобрихме всяка част на дисплея. Насладете се на екран, който изглежда безкраен с дисплей InfinityEdge, позволяващ 13,3-инчов екран да се побере в 11-инчов форм-фактор с 80,7% съотношение екран към тялото. Вижте всеки детайл, който не сте знаели, че пропускате, със зашеметяващия 4K Ultra HD разделителна способност, която се събира в 8 милиона пиксела.

 

Реални цветове: чрез увеличаване на цветовия спектър със 100% sRGB цвят и съотношение на контраст 1500:1 всяка сянка се оформя и дори ярките сцени придобиват очертания.

 

Красота от всеки ъгъл: антирефлексният екран в комбинация с превъзходна яркост от 400 нита Ви позволява да се наслаждавате на изображението дори и на открито. Освен това IPS панелът осигурява по-голям ъгъл на виждане, така че можете да споделяте екрана си, без да пропускате нещо.

 

Повече мощ, още по-лек


Най-малкият 13-инчов лаптоп на Dell: Вашето забавление може да бъде с Вас навсякъде - започвайки от само 1,23 кг, по-малкият, по-тънък XPS 13 е готов за излитане. Перфектно оразмерен за самолетни маси, дори няма да забележите, когато пътникът пред Вас наклони седалката си.

 

Най-мощният 13-инчов лаптоп в своя клас: с новите 10-то поколение Intel® четириядрени процесори повече ядра означават повишена производителност, дори при работещи множество приложения. Освен това технологията Dell Power Manager позволява на потребителите да персонализират акустиката на лаптопа си (скоростта на вентилатора), температурата и производителността въз основа на техните предпочитания между тих, ултра-производителен и режим на охлаждане. Например нивото на шум в тих режим е с 50% по-малко от другите режими. Той също така доставя динамично максималната мощност на Вашия процесор докато наблюдава и управлява температурите в системата.

 

По-бърза памет, повече място за съхранение: Вашата система се зарежда и събужда за секунди благодарение на до 1 TB SSD. Светкавичен мултитаск дори при интензивни приложения с до 32 GB RAM памет.

 

Killer ™ AX1650, изграден върху чипсет Intel WiFi 6: с усъвършенствана Wi-Fi 6 технология и максимална скорост на пропускане до 2,4 Gbps, Killer AX1650 е почти три пъти по-бърз от предишното поколение 80MHz 2x2 AC продукти. Той дава приоритет на поточното видео, комуникацията и игровия трафик във вашата система за бързо и гладко онлайн изживяване.

 

Невероятна визия, която ви прави неотразими


Зашеметяваща здравина: XPS 13 е изработен от единичен алуминиев блок, така че е по-издръжлив от машина, сглобена от отделни части. Въглеродните нишки, използвани в космическата индустрия и тъканите стъклени влакна на подложката, придават максимална здравина и минимално тегло. Corning® Gorilla® Glass 4 е два пъти по-устойчив на повреди в сравнение с конкурентните продукти.

 

Изчистен дизайн: естетически по-малкото е повече. Така че вложихме логото XPS, направено от неръждаема стомана в корпуса, гравирахме с лазер най-малките детайли и уеднаквихме цветово подложките и основата за по-елегантен вид. Осветено, платиненото сребърно покритие наистина блести.

 

По-добро охлаждане от всякога: двойните вентилатори и топлинните тръби понижават температурата на вашия XPS, което позволява по-голяма производителност в по-тънък форм фактор.

 

Най-добър и усъвършенстван


Подобрено местоположение на камерата: внедрихме иновации до краен предел, за да създадем най-малката в света HD уеб камера (само 22,5 мм), която се намира в горната част на InfinityEdge дисплея.

 

Революционна конструкция на уеб камерата: новата уеб камера XPS 13 не е само по-малка - тя е и по-добра. Новият 4-елементен обектив използва повече елементи от типичната уеб камера, за да достави по-конрастно видео изображение във всички области на кадъра, а усъвършенстваният филтър за намаляване на смущенията подобрява значително качеството на видеото, особено при условия на слабо осветление. И накрая, обективът е сглобен с прецизна техника, за да се гарантира, че всички точки на изображението са на фокус.

 

Отворете с една ръка: новият дизайн на пантите е с променлив въртящ момент и позволява лесно отваряне само с една ръка. Това също означава, че екранът ви е по-стабилен, дори когато сте в движение или използвате опционалния сензорен екран.

 

Ледено бяло: Продължихме да усъвършенстваме визията на XPS 13, докато нашата подложка от тъкани стъклени влакна стана по-ярко бяла от всякога, а цвета нарекохме арктическо бяло.

 

 

Обединете устройствата си с Dell Mobile Connect


Останете фокусирани и свързани

Останете фокусирани върху задачите, като взаимодействате с телефона си директно от вашия компютър Dell - можете лесно да осъществявате обаждания, да изпращате текстове и да получавате известия.

 


Прехвърляйте файлове безпроблемно

Прехвърляйте файлове, снимки, видеоклипове, музика и документи между вашия компютър и телефон, без сложно съхранение в облак или тромави кабели.

 


Клонирайте екрана на устройство към компютъра

Проектирайте екрана на вашето устройство с Android или iOS на вашия компютър и взаимодействайте с приложенията там.

 


Поверителност за вашите данни

Вашият телефон се свързва с вашия компютър чрез защитената връзка от точка до точка на Dell Mobile Connect, така че вашите данни никога не се предават по незащитени интернет връзки.

 

 

Екологично


Спасете моретата: Награден с Best of Innovation Awards на CES® 2018, нашите черни опаковки са стъпка отвъд традиционното рециклиране. 25% от материалите, използвани за изработка, се състоят от пластмаса, събрана от световния океан, а останалите 75% се състоят от друг вид рециклирана пластмаса.

 

Енергийно ефективен: XPS 13 е сертифициран по ENERGY STAR®.

 

По-безопасни материали: без съдържание на материали, като кадмий, олово, живак и някои фталати, също така е вписан в регистъра EPEAT® 2018 Bronze на продукт без BFR / PVC. Лесно за рециклиране: 90% от частите на лаптопа могат лесно да бъдат рециклирани или използвани повторно, а белите бамбукови опаковки са 100% рециклируеми.