Не е наличен на склад
Код
80053092

Dell U2312HM 23" 1920x1080 Full HD IPS

188,00 лв.

Най-високата серия професионални монитори на марката Dell, а именно UltraSharp. Насладете се на брилянтно чиста и детайлна картина благодарение на матрицата с IPS технология и високата резолюция от 1920х1080 пиксела. Статичен контраст от 1000 към 1 и динамичен контраст от 2 милиона към 1, доста по-висока яркост от стандартната при повечето монитори – тук имаме 300 cd/m2 и бърза матрица с време за реакция на пиксела от 8 милисекунди за гладко преливане на изображенията.

Харaктеристики
МаркаDell
МоделU2312HM
СъстояниеОбновен продукт втора употреба
СтатусA клас
Екран размер23"
Яркост300 cd/m2
Контраст1000:1
Резолюция1920x1080 Full HD 16:9
ЦвятSilver/Black
ТСОTCO 5.0
TFT екстриUSB Hub
Доп.инфоDisplayPort    
Вход 1VGA
Вход 2DVI
Гаранция6 месеца

Днес ще направим ревю на най-продавания ни монитор с размер на диагонала 23 инча. Повече от три години този модел е нашият бестселър и неслучайно Ви го препоръчваме. Той е най-високата серия професионални монитори на марката Dell, а именно UltraSharp. Отличава се с високото си качество на изработка, използвани са екологично чисти и рециклируеми материали без вредни елементи като живак, арсен и халогени.

Насладете се на брилянтно чиста и детайлна картина благодарение на матрицата с IPS технология и високата резолюция от 1920х1080 пиксела. Ще бъдете възхитени от кристално изображение и наситени цветове. Покритието на матрицата е матово, за да няма отблясъци на светлина и да е осигурен комфортът Ви при работа. Реален широк ъгъл на видимост от 178 градуса по хоризонтала и вертикала и липса на така наречения „негатив“ в картината при поглед от долен ъгъл.

Подсветката на матрицата е светодиодна LED, чрез което картината е еднакво осветена по цялата площ на дисплея и консумацията на електроенергия е сведена до минимум – 30 вата при обичайна работа. Имате на разположение богато разнообразие от интерфейси: аналогов видео вход VGA и цифровите видео входове DVI и DisplayPort за свързване към компютър или лаптоп. Допълнителна „екстра“ е наличният USB hub с 4 порта, чрез който ще улесните живота си при използване на периферни устройства като USB флашка, външен твърд диск или други. За страхотно аудио изживяване опционално можете да монтирате Dell Sound Bar и да го захраните с наличния 12-волтов конектор в долния край на интерфейсния панел.

Стойката позволява регулиране на монитора във всички възможни посоки по хоризонтала и вертикала, по височина и под ъгъл, за да го настроите за най-оптимална и комфортна работа. Ще допълним още нещо за изключителните качества на матрицата: статичен контраст от 1000 към 1 и динамичен контраст от 2 милиона към 1, доста по-висока яркост от стандартната при повечето монитори – тук имаме 300 cd/m2 и бърза матрица с време за реакция на пиксела от 8 милисекунди за гладко преливане на изображенията. Дълбочината на цвета е 16,7 милиона цвята, а големината на точката е 0,265 милиметра. Корпусът е в съчетание от сребрист и черен цвят и е дизайнерски и стилно издържан, за да подхожда на професионалната визия на Вашия бизнес. Подходящ за всеки целеустремен човек, който се грижи за своето здраве и това на околните си.

Той е тук и Ви очаква! Вземете го сега!